Region YTOP

DANAS POČINJE SEOSKA MANIFESTACIJA U LUKIĆEVU

lukicevo
Lukićevo

LUKIĆEVO – U Lukićevu danas počinje seoska manifestacija „Dan sela – Lukićevo 2017“. Manifestacija počinje u 16 časova ribolovačkim maratonom na kanalu DTD.

 

lukicevo
Lukićevo

 

Subota, 29. jul, biće u znaku sportskih dešavanja – u Spomen domu od 10 časova biće organizovan šahovski turnir, od 17.30 sati na stadionu će biti održana prijateljska fudbalska utakmica između domaće Mladosti i Naftagasa iz Elemira, dok će na školskom terenu od 19 časova biti upriličen turnir u basketu 3×3.

 

U nedelju, 30. jula, završava se ribolovački maraton, biće održano takmičenje u pravljenju pita, ali i u kuvanju riblje čorbe. Od 19 sati nastupiće domaći folklorni ansambl, a za mlade je organizovano i rok veče, u okviru kojeg će nastupiti Bijelo dugme tribute band.

 

Proslava se nastavlja u sredu, 2. avgusta, svečanim ručkom i fudbalskom utakmicom između Mladosti i melenačke Rusande, koja će startovati u 17.30 časova na seoskom stadionu, a završava se u subotu, 5. avgusta, tradicionalnom lovačkom šicarom – takmičenjem u gađanju u Šumici.

Podeli članak
sinovoz
FAM