Region

Banka nagradila ratara iz Srpskog Itebeja

SRPSKI ITEBEJ – Komercijalna banka, u okviru projekta „Uspešne priče“, na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, predstavila je i nagradila šest najuspešnijih poljoprivrednika, među kojima je i Goran Arsić iz Srpskog Itebeja, koji su uz pomoć Kombank agrar kredita ostvarili najkvalitetnija ulaganja u poljoprivredu.

Nagradu je Arsiću uručila Ivana Španović
Nagradu je Arsiću uručila Ivana Španović

Nagrađeni Goran Arsić obrađuje 350 hektara zemlje, seje pšenicu, suncokret i kukuruz. Podigao je kredit iz kreditne linije EBRD za energetsku efikasnost, sa povraćajem novca (5 odsto), za kupovinu novog traktora marke „John Deere“. Planira da kupi još jedan traktor i uveća površinu zemljišta.

S ciljem da pobednici steknu nova znanja, ali i da se bliže upoznaju sa svetskim novitetima u poljoprivrednom sektoru, Komercijalna banka im je omogućila nagradno putovanje na vodeći svetski sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme u Hanoveru.

Poljoprivrednicima je nagrade uručila jedna od najuspešnijih srpskih sportiskinja – reprezentativka i rekorderka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.