Poljoprivreda

Slede javna nadmetanja za zakup njiva u opštini Sečanj

poljoprivreda

Rok za podnošenje dokumentacije za prijave na oglas za javnu licitaciju, za zakup i korišćenje državnog poljoprivrednog zemljišta u opštini Sečanj, danas je istekao.

 

Opština Sečanj objavila je oglas za javnu licitaciju za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u katastarskim opštinama Sečanj, Boka, Jaša Tomić, Konak, Krajišnik, Neuzina, Sutjeska, Šurjan, Banatska Dubica i Jarkovac.

 

Obilazak poljoprivrednog zemljišta za zainteresovane je planiran 8. i 9. novembra. Prvog dana, odnosno 8. novembra u 10 sati je obilazak parcela u Boki, Krajišniku, Neuzini, Sečnju i Sutjesci. Parcele u katastarskim opštinama Banatska Dubica, Jarkovac, Šurjan, Jaša Tomić i Konak obilaziće se 9. novembra, u terminu od 10 sati.

 

Javno nadmetanje za davanje u zakup i na korišćenje državnog zemljišta održaće se u  opštini Sečanj, Vožda Karađorđa 57, od 12. do 20. novembra.

 

Za Banatsku Dubicu i Krajišnik javno nadmetanje zakazano je za 12. novembar u 10 sati, a narednog dana u istom terminu licitacija je za katastarske opštine Sečanj i Sutjeska. Nadmetanje za parcele u Jarkovcu i Neuzini je 14. novembra od 10 časova, a za zemlju u Šurjanu 15. novembra, takođe od 10 sati. Termini od 10 časova su i za Boku, ali 16. novembra, za Konak 19. novembra i za Jašu Tomića 20. novembra.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM