Poljoprivreda

RASPISAN JAVNI POZIV ZA DOKAZIVANJE PRAVA PREČEG ZAKUPA DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA

ZRENJANIN – Grad Zrenjanin raspisao je javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada za 2017. godinu.

poljoprivreda

Pozvani su vlasnici sistema za navodnjavanje, odvodnjavanje, ribnjaka, poljoprivrednih objekata, staklenika, plastenika i višegodišnjih zasada (voćnjaka i vinograda koji su u rodu) na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini, kao i vlasnici domaćih životinja, koji su i vlasnici, odnosno zakupci objekata za gajenje tih životinja, da do 31. oktobra ove godine dostave potrebnu dokumentaciju radi dokazivanja prava prečeg zakupa na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini.

Sva dokumentacija koja se dostavlja u skladu sa ovim javnim pozivom mora da glasi na isto pravno ili fizičko lice, koje može biti nosilac ili član registrovanog poljoprivrednog gazdinstava, i mora biti overena i potpisana od strane nadležnog organa koji izdaje ispravu.

Kontakt osobe za sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom su Vojislav Subin i Miloš Kovačević, telefon: 023 315 00 97 i 066 866 00 66.

Zainteresovani se za sve informacije mogu obratiti i lično u prostorijama Odseka za poljoprivredu i ruralni razvoj Gradske uprave Zrenjanin, Trg slobode 10, I sprat, kancelarija 126.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz