Poljoprivreda

PORODIČNA FIRMA PROIZVODI MUZILICE

SRPSKI ITEBEJ – Na mini sajmu poljoprivrede, koji je prošlog vikenda održan u Srpskom Itebeju, svoj proizvodni program izložila je i porodična firma „Tehom tim“ iz Novog Sada.

sajam_muzilica_za_mleko

Nije čudo što je stigla na ovaj sajam, s obzirom na to da je vlasnica Mileva Pavlović poreklom iz Srpskog Itebeja, pa i dosta mušterija ima sa ovih prostora.

– Mi smo porodična firma koja se više od 20 godina bavi proizvodnjom muzilica za krave, ovce i koze – kaže za portal „Zrenjaninski“ Mileva Pavlović. – Proizvodimo muzilice za manji broj grla, ali i za velike farme. Ja sam već u penziji, ali i dalje aktivno učestvujem u radu firme koju polako preuzima druga generacija u našoj porodici.

Na pitanje kako porodične firme, kao što je „Tehno tim“, posluju u uslovima krize, Pavlović odgovara:

– Znate šta, za poljoprivredu, a posebno za stočarstvo, uvek je kriza. Ali, stalno se usavršavamo, a posebno negujemo odnose sa našim kupcima. I kod mnogih od njih na scenu stupa druga generacija koja nastavlja da posluje sa nama. To je poverenje. Morate raditi pošteno, biti fleksibilan, izlaziti u susret kupcima i puno raditi. To je način da se opstane na tržištu – objašnjava Mileva Pavlović.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz