• Zrenjaninski socijalisti su jedinstveni, ne postoje dve struje u partiji

    Sinoć je u Knićaninu održan sastanak Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu.   Sastanak je vodio predsednik zrenjaninskog ogranka SPS-a Željko Malušić, koji je pozdravio domaćine i prisutne. On je istakao da nije slučajno Knićanin izabran za mesto okupljanja socijalista. Kako je objasnio, Mesna organizacija SPS u tom selu uvek ostvari dobar izborni rezultat koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski socijalisti su jedinstveni, ne postoje dve struje u partiji

    Sinoć je u Knićaninu održan sastanak Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu.

     

    Sastanak je vodio predsednik zrenjaninskog ogranka SPS-a Željko Malušić, koji je pozdravio domaćine i prisutne. On je istakao da nije slučajno Knićanin izabran za mesto okupljanja socijalista. Kako je objasnio, Mesna organizacija SPS u tom selu uvek ostvari dobar izborni rezultat koji zavređuje poštovanje i pažnju. To, po rečima Malušića, pokazuje i 40 odsto osvojenih glasova na poslednjim lokalnim izborima.

     

    Malušić je rekao da je Gradski odbor SPS jedinstven i da u njemu postoji samo jedna struja, a ne dve kako su pojedinci pričali. Najbolji pokazetelj toga je prepuna sala u Knićaninu, dodao je on.

     

    Jedna od tačaka dnevnog reda bila je i aktuelna politička situacija. Malušić je kazao da su socijalisti uvek spremni za izbore. Međutim, naglasio je on, na prvom mestu im je briga o građanima i rešavanje određenih problema.

     

    – Dokaz toga je i donacija za izgradnju crkve u Knićaninu. Za te namene obezbeđen je crep, uz pomoć fabrike „Toza Marković“ iz Kikinde, čije je rukovodstvo iz redova socijalista – istakao je Malušić.

     

    On je naglasio da mu je posebno drago što sastanku prisustvuje puno omladinaca što, kako je naveo, pokazuje da SPS u Knićaninu ima budućnost i prosperitet.

     

    – U planu je da posle Knićanina idemo u obilazak svih mesnih odbora, kako u selima, tako i u gradu – rekao je Malušić.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. To je pohvala sto privatnu fabriku crepa vodi neka partija????Vi ste sramota u Vlasti ste 30 godina samo muzete ovaj narod ,sto niste dali po 10e pa kupili taj crep???tqmo radnici rade za 200e 12 h u tri smene !!!sram vas bilo….

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]