• Zrenjaninski socijalisti na obeležavanju Dana sećanja na c

    Centralna državna manifestacija obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u akciji „Oluja“ održana je u subotu, 4. avgusta, na stadionu Sportsko – rekreativnog centra „Tikvara“ u Bačkoj Palanci.   Ovom događaju prisustvovali su i zrenjaninski socijalisti, na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Željkom Malušićem.   – Srbija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski socijalisti na obeležavanju Dana sećanja na c

    Centralna državna manifestacija obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u akciji „Oluja“ održana je u subotu, 4. avgusta, na stadionu Sportsko – rekreativnog centra „Tikvara“ u Bačkoj Palanci.

     

    Ovom događaju prisustvovali su i zrenjaninski socijalisti, na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Željkom Malušićem.

     

    – Srbija i Republika Srpska zajedno obeležavaju 23 godine ovaj značajan datum. U „Oluji“ je, prema podacima srpskog Komesarijata za izbeglice, proterano 250.000 Srba iz Republike Srpske Krajine, 1.856 je ubijeno, a 836 osoba se vodi kao nestalo. Parastos za poginule i nestale u akciji „Oluja“ služio je patrijarh srpski Irinej. Članovi i simpatizeri SPS-a iz Zrenjanina prisustvovali su ovom značajnom događaju, kako bi odali počast svim nastradalim licima – rekao je Željko Malušić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika