Politika YTOP

ZRENJANINSKE DEMOKRATE DOBILE NOVOG PREDSEDNIKA

demokratska stranka

ZRENJANIN – Miroslav Simanić, profesor fizičkog vaspitanja, izabran je za novog predsednika Gradskog odbora zrenjaninskih demokrata, na neposrednim izborima. Izabrano je i 17 članova i članica Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.

 

 

-Izuzetna je čast, ali i obaveza, biti na čelu stranke koja u Zrenjaninu ima ogromnu tradiciju i veliki značaj u njenom političkom životu. Zajedno sa svim članovima Gradskog odbora, ali i kompletnim članstvom, stvorićemo novu energiju, koja će vratiti Demokratsku stranku na mesto koje joj pripada, kako na nivou Zrenjanina, tako i Srbije. Pozivam sve ljude, a posebno mlade, da nam se priključe – poručuje novoizabrani čelnik zrenjaninskih demokrata Miroslav Simanić.

 

Dosadašnji predsednik zrenjaninskog ogranka DS Goran Kaurić ocenio je protekle tri godine svog mandata kao turbulentan period.

 

– Rekao bih da su to ipak bile uspešne tri godine. Sačuvali smo demokratsko jezgro, nismo se predali bez obzira koliko smo napadani od strane vlasti i uvek smo bili na strani građana. Svoj fokus ću u narednom periodu usmeriti na rad u odborničkoj grupi i videću koliko mogu da pomognem demokratama u drugim delovima Vojvodine, a Miroslavu Simaniću i novim članovima i članicama Gradskog odbora želim puno sreće u radu – kaže Kaurić.

 

Članovi i članice novog Gradskog odbora su Alisa Kockar, Vukašin Malbaški, Gordana Kozlovački, Zorica Vučković, Teodora Tornjanski, Slobodanka Ristić, Snežana Đinović, Đorđe Radu, Adam Bugar, Robert Firten, Sabina Liptai, Borislav Đorđević, Sava Gibarov, Pera Josić, Dimitrije Damjanović, Miroslav Kalanj i Darko Sladeček.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.