• Zrenjaninska opozicija će odati počast ubijenom Oliveru Ivanoviću

    Zrenjaninska opozicija će odati počast ubijenom Oliveru Ivanoviću, najavio je Savez za Srbiju.   U sredu, 16. januara, navršava se tačno godinu dana od tragične smrti Olivera Ivanovića. Ivanović je ubijen 2018. godine, pucnjima u leđa. On je ubijen ispred kancelarije Građanske inicijative SDP, u severnom delu Kosovske Mitrovice   „Pozivamo sve građane Zrenjanina i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska opozicija će odati počast ubijenom Oliveru Ivanoviću

    Zrenjaninska opozicija će odati počast ubijenom Oliveru Ivanoviću, najavio je Savez za Srbiju.

     

    U sredu, 16. januara, navršava se tačno godinu dana od tragične smrti Olivera Ivanovića. Ivanović je ubijen 2018. godine, pucnjima u leđa. On je ubijen ispred kancelarije Građanske inicijative SDP, u severnom delu Kosovske Mitrovice

     

    „Pozivamo sve građane Zrenjanina i okolnih mesta da u sredu, paljenjem sveća, odamo počast velikom čoveku i hrabrom borcu za srpski narod. Pomen će biti održan u 18 časova, u crkvi Uspenja Bogorodice, u Svetosavskoj ulici“, navodi Savez za Srbiju.

     

    Članice Saveza za Srbiju u Zrenjaninu su Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri, Narodna stranka, USS Sloga, Levica Srbije, Pokret za preokret, Zajedno za Srbiju, Pokret ujedinjenih fantoma i Zelena ekološka partija – Zeleni.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika