• ZRENJANINAC U UPRAVNOM ODBORU AGENCIJE ZA LICENCIRANJE STEČAJNIH UPRAVNIKA

    ZRENJANIN – Nenad Karapandža, diplomirani menadžer iz Zrenjanina, imenovan je za člana Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, odlučeno je na poslednjoj sednici Vlade u prošloj godini, na kojoj je odlučivano o kadrovskim rešenjima. Karapandža je imenovan, dok je istovremeno Milica Lukešević razrešena dužnosti člana Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, na lični […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINAC U UPRAVNOM ODBORU AGENCIJE ZA LICENCIRANJE STEČAJNIH UPRAVNIKA

    ZRENJANIN – Nenad Karapandža, diplomirani menadžer iz Zrenjanina, imenovan je za člana Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, odlučeno je na poslednjoj sednici Vlade u prošloj godini, na kojoj je odlučivano o kadrovskim rešenjima.

    Nenad Karapandža

    Karapandža je imenovan, dok je istovremeno Milica Lukešević razrešena dužnosti člana Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, na lični zahtev.

    Na istoj sednici Vlade doneto je rešenje kojim se Ivan Popović postavlja za vršioca dužnosti zamenika državnog pravobranioca u Odeljenju Državnog pravobranilaštva sa sedištem u Zrenjaninu, na period od tri meseca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 6

    1. Naravno, i ovaj stručnjak je iz SNS, tako da će nam biti mnogo bolje nego do sadaPosebno je u Zrenjaninu potreban jer još sve firme nisu završile u stečaju a ubrzo će se i to desiti.. Još samo nekoliko ih je ostalo a i to će se ubrzo završiti. Sve čestitke!

    2. Ima iskustva, otvarao je i zatvarao prodavnice, ostavljao dugove…izbegavao stečaje.

    3. Hajde novinari, saznajte i objavite gde je i kada stekao to zvanje diplomiranog menadžera? Ja ga znam iz srednje, on je zubotehničar.

    4. Дипломирани менаџер ЧЕГА????То је измишљено занимање и титула.Менаџер је јако широк појам и не може се бити само Дипл.менаџер,већ иза тога мора да стоји област на коју се звање односи.Нпр.Дипл.еконониста за менаџмент производње или Дипл.менаџер финансија и сл…. А пошто је млади г-дин на тако важној функцији и притом је из Зрењанина,надамо се да ће наћи поштеног и некорумпираног стечајног управника за АД Радијатор који неће дозволити да 400 радника ове фабрике (која има тржиште и купце)остану без посла и примања.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]