Politika YSLAJDER

ZRENJANINAC U UPRAVNOM ODBORU AGENCIJE ZA LICENCIRANJE STEČAJNIH UPRAVNIKA

ZRENJANIN – Nenad Karapandža, diplomirani menadžer iz Zrenjanina, imenovan je za člana Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, odlučeno je na poslednjoj sednici Vlade u prošloj godini, na kojoj je odlučivano o kadrovskim rešenjima.

Nenad Karapandža

Karapandža je imenovan, dok je istovremeno Milica Lukešević razrešena dužnosti člana Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, na lični zahtev.

Na istoj sednici Vlade doneto je rešenje kojim se Ivan Popović postavlja za vršioca dužnosti zamenika državnog pravobranioca u Odeljenju Državnog pravobranilaštva sa sedištem u Zrenjaninu, na period od tri meseca.

Podeli članak

6 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Naravno, i ovaj stručnjak je iz SNS, tako da će nam biti mnogo bolje nego do sadaPosebno je u Zrenjaninu potreban jer još sve firme nisu završile u stečaju a ubrzo će se i to desiti.. Još samo nekoliko ih je ostalo a i to će se ubrzo završiti. Sve čestitke!

  • Ima iskustva, otvarao je i zatvarao prodavnice, ostavljao dugove…izbegavao stečaje.

  • Hajde novinari, saznajte i objavite gde je i kada stekao to zvanje diplomiranog menadžera? Ja ga znam iz srednje, on je zubotehničar.

  • Дипломирани менаџер ЧЕГА????То је измишљено занимање и титула.Менаџер је јако широк појам и не може се бити само Дипл.менаџер,већ иза тога мора да стоји област на коју се звање односи.Нпр.Дипл.еконониста за менаџмент производње или Дипл.менаџер финансија и сл…. А пошто је млади г-дин на тако важној функцији и притом је из Зрењанина,надамо се да ће наћи поштеног и некорумпираног стечајног управника за АД Радијатор који неће дозволити да 400 радника ове фабрике (која има тржиште и купце)остану без посла и примања.

sinovoz