• ZRENJANINAC PREDSEDNIK ODBORA ZA KULTURU I INFORMISANJE

    BEOGRAD – Članovi Odbora za kulturu i informisanje republičkog parlamenta su, na sednici održanoj 2. novembra, izabrali narodnog poslanika Mirka Krlića za predsednika Odbora, saopštila je Narodna skupština Republike Srbije.     Sednici je predsedavala zamenica predsednika Odbora Nataša Mićić, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Ana Stevanović, Hadži Milorad Stošić, Mladen Lukić, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINAC PREDSEDNIK ODBORA ZA KULTURU I INFORMISANJE

    BEOGRAD – Članovi Odbora za kulturu i informisanje republičkog parlamenta su, na sednici održanoj 2. novembra, izabrali narodnog poslanika Mirka Krlića za predsednika Odbora, saopštila je Narodna skupština Republike Srbije.

     

    Mirko Krlić

     

    Sednici je predsedavala zamenica predsednika Odbora Nataša Mićić, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Ana Stevanović, Hadži Milorad Stošić, Mladen Lukić, Dragana Kostić, Mirko Krlić, Đorđe Vukadinović, Predrag Jelenković, Snežana Bogosavljević Bošković, Stanija Kompirović, Marko Atlagić, Maja Videnović, Srbislav Filipović, Tatjana Macura i Snežana Paunović, kao i narodne poslanice Aleksandra Čabraja i Marinika Tepić.

     

    Mirko Krlić je rođen 1955. godine u Zrenjaninu i po zanimanju je novinar.

     

    Bio je urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“, analitički saradnik i dopisnik u više časopisa i dnevnih listova. Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedije“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“.

     

    Odlukom Vlade Republike Srbije, 2012. godine, postavljen je za pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohinju.

     

    Nakon osnivanja Srpske napredne stranke postao je predsednik Saveta za informisanje SNS-a u Zrenjaninu, kao i potpredsednik Gradskog odbora SNS-a u Zrenjaninu.

     

    Na izborima 2014. godine izabran je za narodnog poslanika kada je bio član Odbora za Kosovo i Metohiju i član Odbora za kulturu i informisanje, a mandat mu je potvrđen i nakon vanrednih parlamentarnih izbora održanih 24. aprila 2016. godine.

     

    Oženjen je, otac četiri ćerke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. KATASTROFA! Pa ovaj lik nema pojma ni o čemu a kamoli o kulturi i informisanju. To je tipičan primer stranačkog odabira kadrova bez obzira na stručnost i znanje. I ovo je siguran put u propast ove zemlje.

    2. „…i direktor marketinga u “Servo Mihalj turistu”.“
      NIJE LI U TOJ FIRMI, DIREKTOR BIO G. GORAN KNEŽEVIĆ!?
      Pozdrav iz Elemira!

    3. Koji fakultet je (bolje reći, DA LI JE) uopšte završio dotični? DJ, ugostitelj, promoter i uvlakač svih stranka i kriminalaca koji dobro plaćaju…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]