• ZRENJANIN USPOSTAVLJA ZVANIČNU SARADNJU SA BIJELJINOM

    ZRENJANIN – Gradski većnici u Zrenjaninu na poslednjoj sednici su usvojili predlog odluke o uspostavljanju saradnje između Zrenjanina i Bijeljine, u Republici Srpskoj.     Govoreći o predlogu o uspostavljanju zvanične saradnje sa Gradom Bijeljinom, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao da ona zapravo traje i više od deceniju.   – Postoji kulturna i sportska, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANIN USPOSTAVLJA ZVANIČNU SARADNJU SA BIJELJINOM

    ZRENJANINGradski većnici u Zrenjaninu na poslednjoj sednici su usvojili predlog odluke o uspostavljanju saradnje između Zrenjanina i Bijeljine, u Republici Srpskoj.

     

    Gradski većnici

     

    Govoreći o predlogu o uspostavljanju zvanične saradnje sa Gradom Bijeljinom, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao da ona zapravo traje i više od deceniju.

     

    – Postoji kulturna i sportska, ali i privredna saradnja između dva grada. Mnogo toga smo uradili da pomognemo našim prijateljima iz Bijeljine kako bi organizovali industrijske zone, onako kako je to učinjeno kod nas. S druge strane, mi pokušavamo da napravimo saradnju na polju gde su oni zaista dobri, a to je polje visokog obrazovanja. U Bijeljini postoji mnogo fakulteta, a to je ono što mi želimo ovde kod nas – rekao je Janjić, dodajući da se nada da će i Skupština grada usvojiti ovaj predlog.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]