• ZRENJANIN IMA JOŠ JEDNOG POSLANIKA U SKUPŠTINI VOJVODINE

    NOVI SAD, ZRENJANIN – Na dvadesetoj po redu sednici Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, predsedniku Saveta za ekonomska pitanja Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Marku Šijanu, kandidatu sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, zvanično je počeo poslanički mandat.     „Dosadašnje iskustvo u političkom životu, ali i u oblasti prava, poslanika Marka Šijana kvalifikovali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANIN IMA JOŠ JEDNOG POSLANIKA U SKUPŠTINI VOJVODINE

    NOVI SAD, ZRENJANIN – Na dvadesetoj po redu sednici Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, predsedniku Saveta za ekonomska pitanja Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Marku Šijanu, kandidatu sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, zvanično je počeo poslanički mandat.

     

    Poslanik Marko Šijan
    Poslanik Marko Šijan

     

    „Dosadašnje iskustvo u političkom životu, ali i u oblasti prava, poslanika Marka Šijana kvalifikovali su upravo za ovaj poziv, što jasno pokazuje da je Srpska napredna stranka spremna da ulaže u mlade ljude, ali i da im omogući da svoje znanje, iskustvo i umeće stave u službu svojih sredina i na najbolji način zastupaju interese svojih sugrađana. Primer poslanika Šijana jasno pokazuje da je Srpska napredna stranka politička organizacija koja istovremeno ulaže u mlade ljude i pruža im šansu da svoje ideje pretoče u konkretna dela koja će dodatno doprineti njihovom ličnom, ali i unapređenju društveno-socijalnog života građana Zrenjanina, Vojvodine i Srbije“, navodi se u saopštenju zrenjaninskih naprednjaka.

     

    Gradski odbor Srpske napredne stranke izrazio je veliko zadovoljstvo što će Zrenjanin u pokrajinskom parlamentu, pored poslanice Stojanke Lekić i poslanika Predraga Matejina, Darka Bađoka i Aleksandra Farkaša, zastupati i poslanik Šijan.

     

    „Želimo da mladi i uspešni ljudi budu vidljivi i adekvatno uključeni u rad najviših državnih institucija, da steknu novo znanje i budu kvalitetan stub društva u kojem će se buduće generacije školovati, zapošljavati i zasnivati svoje porodice“, dodaje se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Zrenjaninu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika