• ŽELJKO MALUŠIĆ (SPS): REZULTATI NAS PREPORUČUJU BIRAČIMA

    Podmlađivanje stranke kao dobar potez

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽELJKO MALUŠIĆ (SPS): REZULTATI NAS PREPORUČUJU BIRAČIMA

    ZRENJANIN – Socijalistička partija Srbije spremno dočekuje izbore 24. aprila, jer je četiri godine radila na korist građana i bila njihov servis – izjavio je danas na konferenciji za novinare Željko Malušić, predsednik Gradskog odbora SPS-a u Zrenjaninu.

    Željko Malušić
    Željko Malušić

    – U Zrenjaninu smo pre četiri godine SPS vratili na vlast, posle duže pauze. Podmladili smo stranku, što se pokazalo kao dobar potez. Bili smo efikasni i dali smo veliki doprinos radu lokalne samouprave. Preduzeća u kojima su direktori naši članovi i upravni odbori gde imamo članove bili su vrlo uspešni. To nas sve preporučuje građanima. Pozivam ih da 24. aprila izađu na izbore i zaokruže broj 3, odnosno listu Socijalističke partije Srbije – Za bolji Zrenjanin – istakao je Malušić.

    Prioriteti Socijalističke partije Srbije biće kvalitetno zdravstvo dostupno svima, podrška malim i srednjim preduzećima, onemogućavanje monopola otkupljivačima poljoprivrednih proizvoda, sport za sve – svakom detetu sportska šansa – ukidanje članarina u klubovima koji se finansiraju iz gradskog budžeta…

    – U kampanji smo bili efikasni, ali štedljivi – istakao je Malušić, dodavši da su, umesto da štampaju bilborde, rešili da učine nešto za zajednicu – tako je danas uređeno jedno dečje igralište.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika