• Zelena stranka u decembru posadila preko 1000 sadnica različitog drveća

    Zelena stranka je u decembru na teritoriji grada Zrenjanina posadila više od 1.000 novih stabala različitog drveća.   Najveći deo novih sadnica se nalazi na Bagljašu i Maloj Americi, gde je ukupno posađeno preko 350 stabala.   – Zahvaljujemo se svim sugrađanima i aktivistima Zelene stranke koji su pomogli ovu akciju. Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zelena stranka u decembru posadila preko 1000 sadnica različitog drveća

    Zelena stranka je u decembru na teritoriji grada Zrenjanina posadila više od 1.000 novih stabala različitog drveća.

     

    Najveći deo novih sadnica se nalazi na Bagljašu i Maloj Americi, gde je ukupno posađeno preko 350 stabala.

     

    – Zahvaljujemo se svim sugrađanima i aktivistima Zelene stranke koji su pomogli ovu akciju. Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku Saveta MZ Mala Amerika Darku Bubnjeviću. On je, pored pomoći u sadnji, pomogao i da se ove sadnice sačuvaju od nesavesnih građana koji su u više navrata krali stabla koja posadimo – kazao je predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu Aleksandar Jankov.

     

    Zelena stranka je najavila da će u narednom periodu sadnju nastaviti u nekoliko seoskih mesnih zajednica.

     

    – Upućujemo apel Gradskoj upravi da oformi telo koje će revidirati plan ozelenjavanja grada i pokrenuti akciju sadnje novih stabala na mestima gde se stvaraju divlje deponije – istakao je Jankov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]