• ZASEDA SKUPŠTINA, BIRAJU SE DIREKTORI

    ZRENJANIN – U četvrtak 28. septembra u 10 časova biće održano prvo jesenje zasedanje gradske skupštine.       Odbornici će se izjašnjavati o izmeni Statuta grada, o platama i naknadama, o broju zaposlenih u organima uprave a na dnevnom redu naći će se i neka kadrovska rešenja.   Na mesto direktora „Pijaca i parkinga“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZASEDA SKUPŠTINA, BIRAJU SE DIREKTORI

    ZRENJANIN – U četvrtak 28. septembra u 10 časova biće održano prvo jesenje zasedanje gradske skupštine.

     

    skupština direktori

     

     

    Odbornici će se izjašnjavati o izmeni Statuta grada, o platama i naknadama, o broju zaposlenih u organima uprave a na dnevnom redu naći će se i neka kadrovska rešenja.

     

    Na mesto direktora „Pijaca i parkinga“ u novom mandatu biće izabran Ilija Mandić a na mesto direktora Zavoda za zaštitu spomenika doskorašnji direktor Milan Kovačević.

     

    Odbornici će doneti odluku o raspisivanju konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća Urbanizam i za izbor direktora „Gradske toplane“.

     

    Iako je Aleksandru Starčeviću, direktoru „Gradske toplane“ istkao mandat još u julu, na raspisani konkurs nije se javio niko. Na ovom ponovljenom, „Gradska toplana“ trebalo bi da dobije novog direktora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]