• ZAJEDNIČKA PREDIZBORNA KONVENCIJA NAPREDNJAKA I SOCIJALISTA

    ZRENJANIN – Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije održale su večeras zajedničku predizbornu konvenciju, na kojoj je upućena podrška kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću. Konvencija je održana u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, a prisutnima su se obratili predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović, potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAJEDNIČKA PREDIZBORNA KONVENCIJA NAPREDNJAKA I SOCIJALISTA

    ZRENJANIN – Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije održale su večeras zajedničku predizbornu konvenciju, na kojoj je upućena podrška kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću.

    Konvencija je održana u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, a prisutnima su se obratili predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović, potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik Gradskog odbora SPS u Zrenjaninu Željko Malušić.

    Šef SPS Ivica Dačić je poručio da Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima nije stranački kandidat, već kandidat naroda, odnosno svih građana Srbije.

    On je rekao da Vučić garantuje da će Srbija biti cenjena i poštovana u svetu.

    Dačić je naglasio da je na predstojećim izborima glavno pitanje hoće li Srbija da ide napred ili će dozvoliti da se sruši sve ono što se gradilo od 2012. godine.

    Potpredsednik SNS Milenko Jovanov rekao je da na predstojećim izborima postoji samo jedan izbor za Srbiju, a to je Aleksandar Vučić ukoliko, kako je rekao, „ne želimo da se vratimo u vreme paljenja Narodne skupštine ili pljačkaške privatizacije“.

    -Glavna zamerka Aleksandru Vučiću koju imaju njegovi protivkandidati je to što nije ispravio sve ono što su oni usvinjili, što nije otvorio sve fabrike koje su oni zatvorili i što nije zaposlio sve one koji su za njihovo vreme posao izgubili –  rekao je Jovanov.

    Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić rekao je da je Srbija lider zapadnog Balkana i da to obavezuje da Srbiju vodi najbolji, onaj koga primaju svetski lideri i na istoku i na zapadu, a to je, kako je kazao, jedino Aleksandar Vučić. 

    Predsednik Gradskog odbora SPS Zrenjanin Željko Malušić rekao je da današnja predizborna konvencija pokazuje koliko je uspešna koaliciona saradnja u Zrenjaninu između SPS-a i SNS-a, istakavši da ta saradnja može biti primer mnogima u Srbiji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]