• ZA ČETVRTAK ZAKAZANA SEDNICA GRADSKOG PARLAMENTA

    ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović zakazao je za četvrtak, 22. mart, 16. po redu sednicu gradskog parlamenta.   Na dnevnom redu zasedanja su tačke sa urbanističkom i komunalnom tematikom. Tako će se raspravljati o odluci o minimalnoj ceni investicionog održavanja i nadoknade prinudnim upravnicima u stambenim zajednicama. Biće reči i o izmeni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZA ČETVRTAK ZAKAZANA SEDNICA GRADSKOG PARLAMENTA

    ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Oliver Mitrović zakazao je za četvrtak, 22. mart, 16. po redu sednicu gradskog parlamenta.

     

    Na dnevnom redu zasedanja su tačke sa urbanističkom i komunalnom tematikom. Tako će se raspravljati o odluci o minimalnoj ceni investicionog održavanja i nadoknade prinudnim upravnicima u stambenim zajednicama. Biće reči i o izmeni odluke o doprinosu za uređenje građevinskog zemljišta. Po izmenjenoj odluci, u samom gradu, osim ekstra zone, postoji još pet zona, šesta su Mužlja i delovi radnih zona, a u sedmu spadaju 22 sela, koliko ih je na teritoriji grada.

     

    Odbornici će razmatrati i izveštaje o radu Gradske uprave i zaštitnika građana, a očekuje se i da u nekoliko komisija i školskih odbora budu razrešeni stari i imenovani novi članovi.

     

    Sednica počinje u 10 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. ZAŠTO NEMA PRENOSA OVE I DRUGIH SKUPŠTINA GRADA ZRENJANINA!?
      ZAR PRIVATNE RADIO STANICE, NE SMEJU/NE MOGU, DA JE PRENOSE!!!???
      ČUDAN NEKI „NAPREDAK“ DEMOKRATIJE U 21. VEKU, U ZRENJANINU!!!???
      PREKOR IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika