Politika

USVOJENA ODLUKA O OTPISU DUGA POJEDINIM FIRMAMA

ZRENJANIN – Danas je održana 19. sednica Gradskog veća u ovom sazivu. Većnici su, između ostalog, usvojili odluku o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine, doneli odluku o određivanju zone i najopremljenije zone za utvrđivanje poreza na imovinu, zatim o održavanju puteva (stara odluka je važila još od 2005. godine), usvojili odluku o postavljanju manjih montažnih objekata i o zimskim baštama, ali i otpisali odnosno konvertovali dug preduzećima koja su u postupku privatizacije.

 

 

Naime, preduzeću ZGOP iz Novog Sada, Industriji obuće „Beograd“ i Društvu za održavanje zgrada d.o.o. Beograd otpisan je dug na ime neplaćenih poreza na zarade, a preduzeću „Mostogradnja“ iz Beograda dug od nešto više od 4 miliona dinara konvertovan je u udeo u kapitalu. Dugovi se, inače, otpisuju po odluci Vlade Srbije.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • „usvojili odluku o postavljanju manjih montažnih objekata“
    DA LI SU TO „MANJI OBJEKTI“, KOJI OD 2-3 M², NA POČETKU, POSLE KRAĆEG VREMENA, „IZĐIKAJU“ U TVRĐAVE OD 10-NE M², KAO ŠTO JE KOD NAS U ELEMIRU:
    1. RUŽNO I NEPOTREBNO, KAO OVAJ PRED ULAZOM U OSNOVNU ŠKOLU;
    2. A, TOLIKO PRAZNIH KUĆA!!!
    Pozdrav iz Elemira!

  • OTPISALI DUG….. Pa ja stvarno ne mogu da verujem sta se desava…..Nekom je VLADA majka a nekome maceha…… sramota za VLADU

sinovoz