• UJEDINJENE POLITIČARKE: Tribina spaja rastavljene

    Žensko lice mira

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Ženska parlamentarna mreža Skupštine AP Vojvodine i Ženska odbornička mreža Skupštine grada Zrenjanina organizuju sutra, 8. juna, tribinu pod nazivom „Rezolucija 1325: žensko lice mira i bezbednosti“. Tribina će biti održana u Baroknoj sali Gradske kuće, s početkom u 12 časova.

    Barokna sala Gradske kuće
    Barokna sala Gradske kuće

    „Ovim događajem biće obeležena 15. godišnjica usvajanja prve rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija koja se bavi ulogom žena u rešavanju sukoba i izgradnji mira, kao i posledicama koje ratni sukobi ostavljaju na život žena“, ističu koordinatorke Ženske parlamentarne mreže i Ženske odborničke mreže Stojanka Lekić (SNS) i Ildiko Bođo (LSV).

    Najavljeno je da će na tribini učestvovati članica Saveta za bezbednost i Odbora za bezbednost Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević (LSV), predstavnici pokrajinskog Zaštitnika građana, ministarstava odbrane i unutrašnjih poslova, Narodne skupštine Republike Srbije…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika