• Udruženje „Naš grad naša stvar“ dobilo novo ime i novo rukovodstvo

    Udruženje građana „Naš grad naša stvar“ iz Zrenjanina održalo je sednicu Skupštine, nakon što je predsednik udruženja Zdravko Vujasinović podneo ostavku. Vujasinović je podneo ostavku jer se preselio u Nemačku.   Udruženje je usvojilo izmene Statuta i izabralo nove članove svojih organa. Kako je najavljeno, udruženje će ubuduće delovati pod nazivom „Građanski preokret“.   Za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Udruženje „Naš grad naša stvar“ dobilo novo ime i novo rukovodstvo

    Udruženje građana „Naš grad naša stvar“ iz Zrenjanina održalo je sednicu Skupštine, nakon što je predsednik udruženja Zdravko Vujasinović podneo ostavku. Vujasinović je podneo ostavku jer se preselio u Nemačku.

     

    Udruženje je usvojilo izmene Statuta i izabralo nove članove svojih organa. Kako je najavljeno, udruženje će ubuduće delovati pod nazivom „Građanski preokret“.

     

    Za članove Upravnog odbora su izabrani Dušan Kokot, Vladana Mance, Predrag Jeremić, Rastko Stefanović i Ivan Živkov.

     

    Za članove Nadzornog odbora su izabrani Miodrag Bogunović, Nenad Adamov i Predrag Đurđev.

     

    „Građanski preokret“ je jedan od osnivača Građanskog fronta Srbije i potpisnik je programske platforme koja u prvi plan ističe odbranu prava na dostojanstven život, borbu protiv diskriminacije i odbranu javnih resursa.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Zašto se kao udruženje građana mešate sa političarima? Dušan Kokot i Predrag Jeremić su političari iz opozicije. Znači vi niste udruženje građana nego stranka. Mažete oči narodu.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika