• Troje govornika na šestom po redu protestu „1 od 5 miliona“ (Foto)

    Šesti po redu protest „1 od 5 miliona“ održan je večeras u Zrenjaninu. Učesnici protesta su se, po tradiciji, okupili ispred zgrade Robne kuće, a nakon obraćanja govornika zaputili su se u protestnu šetnju.   Večeras su se okupljenima obratili istoričar Čedomir Antić, studentkinja Sanja Nadlački i predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić.   Čedomir […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Troje govornika na šestom po redu protestu „1 od 5 miliona“ (Foto)

    Šesti po redu protest „1 od 5 miliona“ održan je večeras u Zrenjaninu. Učesnici protesta su se, po tradiciji, okupili ispred zgrade Robne kuće, a nakon obraćanja govornika zaputili su se u protestnu šetnju.

     

    Večeras su se okupljenima obratili istoričar Čedomir Antić, studentkinja Sanja Nadlački i predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić.

     

    Čedomir Antić je uputio oštre kritike na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove vlasti, ali i na račun političara Nenada Čanka i Čedomira Jovanovića, koje je optužio da su lažna opozicija.

     

    – Opozicija je jača nego ikada, jer je narod postao opozicija. I zato ne možemo da izgubimo. Kažu da je opozicija razjedinjena. To nije tačno. Onaj ko nije sa nama, taj više nije opozicija – poručio je Čedomir Antić.

     

    Studentkinja novosadskog Medicinskog fakulteta Sanja Nadlački kazala je da je u nedoumici da li da pored svih ispita na fakultetu uči i nemački jezik.

     

    – Da li da odem ili da ostanem ovde i čekam partijsku knjižicu, ili da motam kablove za 250 evra? Ponekad mi se čini da ova država čini sve da nas otera odavde. E, pa, ne idemo odavde! Hoću da idem u Nemačku kad ja hoću, na nedelju dana, a ne na radni vek – naglasila je Nadlački.

     

    Novica Antić je okupljenim Zrenjanincima poželeo „dobro jutro“.

     

    – Namerno kažem „dobro jutro“, jer je počelo da sviće nad ovom našom zamračenom Srbijom. Imam dužnost da ne dozvolim da naša deca žive onako kako smo mi živeli – rekao je Novica Antić.

     

    Ovom prilikom pročitano je i pismo radnika Pošte, koji su se požalili na uslove rada.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Bane zovi Deurića da vodi Poštu, on je vrhunski stručnjak posle kog će Pošta brzo biti privatna.

    2. Dokle god niko iz Zrenjanina ne izađe za govornicu i kaže šta bi umeo bolje da uradi od vlasti, nećete proći na izborima.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]