• Treći po redu protest „1 od 5 miliona“, okupljeni ponovili zahteve (Foto)

    Večeras je u Zrenjaninu održan treći po redu protest protiv vlasti pod nazivom „1 od 5 miliona“.   Učesnici protesta, kao i prethodna dva četvrtka, okupili su se ispred zgrade Robne kuće, u centru grada, a zatim su, nakon kraćeg obraćanja govornika, krenuli u protestnu šetnju.   Ovog puta okupljenima su se obratili politički analitičar […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Treći po redu protest „1 od 5 miliona“, okupljeni ponovili zahteve (Foto)

    Večeras je u Zrenjaninu održan treći po redu protest protiv vlasti pod nazivom „1 od 5 miliona“.

     

    Učesnici protesta, kao i prethodna dva četvrtka, okupili su se ispred zgrade Robne kuće, u centru grada, a zatim su, nakon kraćeg obraćanja govornika, krenuli u protestnu šetnju.

     

    Ovog puta okupljenima su se obratili politički analitičar i poslanik u Skupštini Srbije Đorđe Vukadinović i novinar i urednik Kikindskih novina Željko Bodrožić.

     

    Okupljeni su ponovili zahteve iznete i na prethodna dva protesta, a jedan od njih je ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]