• STRANAČKE AKTIVNOSTI: NAPREDNJACI PEŠAČE, DEMOKRATE RAZGOVARAJU

    ZRENJANIN – Političke stranke, opozicione, ali i one koje su na vlasti, i prethodnih dana obraćale su se zrenjaninskoj javnosti, a portal zrenjaninski.com vam ukratko predstavlja njihove ovonedeljne aktivnosti. Akcijom pod nazivom „Upoznaj svoj grad da bi ga voleo“ Unija mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu u subotu je, u okviru turističkog razgledanja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STRANAČKE AKTIVNOSTI: NAPREDNJACI PEŠAČE, DEMOKRATE RAZGOVARAJU

    ZRENJANIN – Političke stranke, opozicione, ali i one koje su na vlasti, i prethodnih dana obraćale su se zrenjaninskoj javnosti, a portal zrenjaninski.com vam ukratko predstavlja njihove ovonedeljne aktivnosti.

    Omladina Srpske napredne stranke
    Omladina Srpske napredne stranke

    Akcijom pod nazivom „Upoznaj svoj grad da bi ga voleo“ Unija mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu u subotu je, u okviru turističkog razgledanja grada, obeležila Međunarodni dan pešačenja.

    Predsednica Unije mladih Danijela Tubin je tom prilikom rekla da je omladina SNS do sada obeležavala mnogobrojne svetske i međunarodne datume različitim akcijama, edukacijama, debatama i tribinama.

    – U okviru turističke šetnje kroz Zrenjanin obišli smo mnogobrojne znamenitosti koje krase naš grad i čine ga jednim od najlepših u Srbiji. Uz pomoć turističkog vodiča Jaroslava Stevanova obišli smo centralno gradsko jezgro, Gimnazijsku ulicu, Muzej piva i druge interesantne lokacije – rekla je Tubin.

    Demokratska stranka je, pak, sredinom leta počela direktne razgovore sa građanima, sa ciljem da se bolje upoznaju i zajedno rade na otkrivanju i rešavanju bitnih problema.

    Odbornica DS Alisa Kockar je izjavila da je u proteklih dvadesetak dana razgovarala sa većim brojem sugrađana koji žive u naselju Dunavska.

    – Kako sami kažu, žive veoma blizu centra, a nedostaje im sve. Najteže im pada što izgleda da to niko ne primećuje – konstatovala je Kockar, dodajući da Dunavska deli mnoge probleme sa drugim naseljima, od vode do grejanja, ali da je situacija za mnoge stanovnike ovog naselja odavno postala kritična.

    Jedan od najvećih problema, dodala je ona, predstavljaju parkirališta, jer nove zgrade neprestano niču, ali bez dovoljno mesta za brojne četvorotočkaše.

    Liga socijaldemokrata Vojvodine ove sedmice bavila se pitanjem izgradnje fabrike vode. Ligaši, kako je preneo odbornik LSV Vladimir Milošev, insistiraju na što hitnijem zasedanju gradske Skupštine, na kojem bi se odbornici, ali i javnost, upoznali sa aktuelnostima u vezi fabrike vode.

    – Odbornici Skupštine grada imaju pravo da znaju sve informacije o ovom pitanju – naglasio je Milošev.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]