Politika YSLAJDER

STARI ZAMENIK, NOVI VEĆNICI

ZRENJANIN – Saša Santovac zamenik je gradonačelnika Grada Zrenjanina a novi gradski većnici su Dragan Vulešević i Sanja Žurž Nedeljkov, odlučila je tajnim glasanjem zrenjaninska skupština na današnjoj sednici.

Saša Santovac
Saša Santovac

Predloge za svog zamenika i nove većnike podneo je gradonaćelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

-Saša Santovac rođen je 1975. godine u Zrenjaninu, po zanimanju je mašinski inženjer, u dva saziva bio je poslanik u skupštini AP Vojvodine a takođe i odbornik u Skupštini Grada Zrenjanina u prethodnom i u ovom sazivu. Član je SNS. Bio je na funkciji zamenika gradonačelnika od juna 2014. do maja 2016. godine. Oženjen je, otac jednog deteta – obrazložio je predlog za zamenika gradonačelnik Janjić.

Dragan Vulešević
Dragan Vulešević

Za Dragana Vuleševića navedeno je da je rođen 1958. godine u Zrenjaninu, gde je završio gimnaziju „Koča Kolarov“. Radio je u Turističkoj organizaciji „Kompas“ i bio direktor Turističkog centra Grada Zrenjanina. Višestruko je nagrađivan za rad u turizmu i sportu na državnom i međunarodnom nivou. Oženjen je, otac dvoje dece i član je SPS.

Sanja Žurž Nedeljkov
Sanja Žurž Nedeljkov

U biografiji Sanje Žurž Nedeljkov ističe se da je rođena 1989. godine, da je završila Pedagoški fakultet u Somboru gde je odbranila i master rad. Radila je u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu a član je SPS.

Podeli članak
sinovoz
FAM