• STARI ZAMENIK, NOVI VEĆNICI

    ZRENJANIN – Saša Santovac zamenik je gradonačelnika Grada Zrenjanina a novi gradski većnici su Dragan Vulešević i Sanja Žurž Nedeljkov, odlučila je tajnim glasanjem zrenjaninska skupština na današnjoj sednici. Predloge za svog zamenika i nove većnike podneo je gradonaćelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. -Saša Santovac rođen je 1975. godine u Zrenjaninu, po zanimanju je mašinski inženjer, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STARI ZAMENIK, NOVI VEĆNICI

    ZRENJANIN – Saša Santovac zamenik je gradonačelnika Grada Zrenjanina a novi gradski većnici su Dragan Vulešević i Sanja Žurž Nedeljkov, odlučila je tajnim glasanjem zrenjaninska skupština na današnjoj sednici.

    Saša Santovac
    Saša Santovac

    Predloge za svog zamenika i nove većnike podneo je gradonaćelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

    -Saša Santovac rođen je 1975. godine u Zrenjaninu, po zanimanju je mašinski inženjer, u dva saziva bio je poslanik u skupštini AP Vojvodine a takođe i odbornik u Skupštini Grada Zrenjanina u prethodnom i u ovom sazivu. Član je SNS. Bio je na funkciji zamenika gradonačelnika od juna 2014. do maja 2016. godine. Oženjen je, otac jednog deteta – obrazložio je predlog za zamenika gradonačelnik Janjić.

    Dragan Vulešević
    Dragan Vulešević

    Za Dragana Vuleševića navedeno je da je rođen 1958. godine u Zrenjaninu, gde je završio gimnaziju „Koča Kolarov“. Radio je u Turističkoj organizaciji „Kompas“ i bio direktor Turističkog centra Grada Zrenjanina. Višestruko je nagrađivan za rad u turizmu i sportu na državnom i međunarodnom nivou. Oženjen je, otac dvoje dece i član je SPS.

    Sanja Žurž Nedeljkov
    Sanja Žurž Nedeljkov

    U biografiji Sanje Žurž Nedeljkov ističe se da je rođena 1989. godine, da je završila Pedagoški fakultet u Somboru gde je odbranila i master rad. Radila je u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu a član je SPS.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika