• SRS OČEKUJE BOLJE STANJE U GRADU

    Radikali kažu da se neće baviti jeftinim marketinškim trikovima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – V.d. predsednika Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Dalibor Radosavljević kaže da SRS očekuje da će se nakon sledećih izbora stanje u gradu Zrenjaninu drastično popraviti, te najavljuje da se ova stranka u izbornoj kampanji neće baviti jeftinim marketinškim trikovima, već realnim rešenjima sve većih problema.

    srs

    – SRS ima veoma racionalan ekonomski i socijalni program, za razliku od naprednjačkog režima, koji proizvodi samo lažna obećanja. Naprednjački režim u Srbiji stalno obećava neke reforme, obećava da će narod živeti bolje, a ništa nije uradio da poboljša ekonomsku i socijalnu situaciju u zemlji. Mi moramo prvo da promenimo vlast, jer ova vlast ne može ništa da obnovi – veli Radosavljević.

    Kao drugo, on navodi da je potrebno vratiti zaštitu domaće proizvodnje carinama, po svetskim standardima, da se posebno zaštiti poljoprivreda i proizvodnja hrane uopšte i da se uvedu podsticajna sredstva za razvoj drugih vidova domaće proizvodnje.

    Radosavljević napominje da će Gradski odbor SRS u Zrenjaninu izaći samostalno na izbore.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]