Politika

SRS: ENORMNA SREDSTVA ZA FANTOMSKE FIRME

ZRENjANIN – Srpska radikalna stranka (SRS) smatra da je poslednji čas da se spasi poljoprivredna proizvodnja i da se pokrene najveći realni potencijal srpske privrede.

srs

– Svedoci smo bahatog ponašanja vladajućeg režima na svim nivoima vlasti, a u vezi subvencionisanja poljoprivrede i prerađivačke industrije. Nažalost, praksa je da se enormna sredstva izdvajaju za neke fantomske firme, ugovori sa njima su pod velom tajne, dok naši proizvođači ne dobijaju ni ono malo subvencija što im je obećano – ističe v.d. predsednika Gradskog odbora SRS-a Dalibor Radosavljević. 

Po tvrdnjama Radosavljevića, svi znamo da su u prethodnim godinama deljena sredstva i za pašnjake i za hektare koji su bili samo na papiru, a da su korist od toga imali samo pojedinci.

– Politika ove vlasti je začinjena zakonom koji stupa na snagu 2017. godine, po kojem se otvara mogućnost da stranci mogu da trajno otuđe srpsku zemlju, što bi najverovatnije bila kruna njihovog posla i obaveza preuzetih od zapadnih finansijera – naglasio je Radosavljević.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM