• SPS U NAREDNOM PERIODU PLANIRA NIZ AKTIVNOSTI

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora i član Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Željko Malušić poručio je da je SPS u Zrenjaninu partija koja pruža velike mogućnosti. – Naš program ima jasne ciljeve koji se ogledaju u osnovnim vrednostima, a u centru naše partije je čovek i njegovo pravo da se školuje, leči, živi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPS U NAREDNOM PERIODU PLANIRA NIZ AKTIVNOSTI

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora i član Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Željko Malušić poručio je da je SPS u Zrenjaninu partija koja pruža velike mogućnosti.

    Željko Malušić
    Željko Malušić

    – Naš program ima jasne ciljeve koji se ogledaju u osnovnim vrednostima, a u centru naše partije je čovek i njegovo pravo da se školuje, leči, živi od svog rada. Ciljevi i program naše partije poklapaju se sa željama svakog običnog čoveka – poručio je Malušić.

    Po rečima Malušića, ciljevi socijalista na lokalu su, pre svega, bolji život svih građana, domaćinsko ponašanje, bolji uslovi lečenja, veća briga za stare, viši standard, zaštita socijalno ugroženih kategorija, veća davanja za majke i decu, podsticanje rađanja i drugo.

    – Učestvovanje u vođenju lokalne samouprave nije lako i samo pitanje novca, nego i da li ste i vešt menadžer koji zna da domaćinski rukovodi javnim preduzećima i ustanovama, da li znate da privučete investitore, da stvorite bolju poslovnu klimu, otvorite nova radna mesta i da brinete pre svega o boljitku građana. Naša partija ima ljude koji poseduju pre svega znanje i kvalitete dobrog rukovodioca. Pored najboljih ljudi, dali smo, smatramo, i najbolji program – istakao je Malušić.

    On je primetio da je veliki odliv mladih ljudi iz Zrenjanina u inostranstvo, koji u punoj radnoj snazi, u potrazi za boljim životom, odlaze i svoje znanje i energiju daju drugim državama, a ne svom gradu.

    – Zato će se SPS u Zrenjaninu truditi da pomogne otvaranje novih radnih mesta u privredi, poljoprivredi, da podstiče preduzetništvo, a sve u cilju da zadražimo mlade, obrazovane i kvalitetne ljude, koji mogu mnogo doprineti da Zrenjanin bude još bolji, da bude zaista grad budućnosti – napomenuo je prvi čovek zrenjaninskih socijalista, dodajući da SPS-u u narednom periodu predstoji niz aktivnosti o čemu će javnost ubuduće biti redovno informisana putem medija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]