• SPS: NAJMASOVNIJA AKCIJA MLADIH SOCIJALISTA

    Mladen Đaković ističe da SPS očekuju mnoge druge aktivnosti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Mladi socijalisti iz Zrenjanina obeležili su Dan zaljubljenih, a o tome je bilo reči na ovonedeljnoj stranačkoj konferenciji za novinare, na kojoj se javnosti obratio Mladen Đaković, predsednik Omaladine Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije.  

    Mladen Đaković
    Mladen Đaković

    – Više od stotinu omladinaca okupilo se u centru grada kako bi sugrađanima uz prigodne poklone čestitali praznik ljubavi. Akcija je bila prava prilika da se na licu mesta sa našim sugrađanima, prevenstveno mladim ljudima, družimo i popričamo o eventualnim problemima omladine – istakao je Đaković.

    Po njegovim rečima, kroz ovakav vid druženja, mladi socijalisti su učvrstili svoja prijateljstva i ispunili se pozitivnom energijom, kako bi bili što uspešniji u sprovođenju mnogobrojnih drugih akcija koje ih očekuju u narednom periodu.

    Akcija koju je sprovela Omladina SPS-a u Zrenjaninu pohvaljena je od strane Pokrajinskog odbora stranke kao najbolje organizovana i najmasovnija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika