• SPS: DOBAR REZULTAT NA IZBORIMA, ALI MOŽE I BOLJE

    ZRENJANIN – Tokom proteklog vikenda održani su izbori za članove saveta i nadzornih odbora na teritoriji 28 mesnih zajednica grada Zrenjanina. – Naši kandidati su pred birače izašli sa svojim imenom i prezimenom, radom, zalaganjem i aktivnostima, oni su prepoznatljivi u svojim sredinama i iz tog razloga su ih podržali njihovi sugrađani, prijatelji i komšije. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPS: DOBAR REZULTAT NA IZBORIMA, ALI MOŽE I BOLJE

    ZRENJANIN – Tokom proteklog vikenda održani su izbori za članove saveta i nadzornih odbora na teritoriji 28 mesnih zajednica grada Zrenjanina.

    Radosav Jocić

    – Naši kandidati su pred birače izašli sa svojim imenom i prezimenom, radom, zalaganjem i aktivnostima, oni su prepoznatljivi u svojim sredinama i iz tog razloga su ih podržali njihovi sugrađani, prijatelji i komšije. Izabrani članovi saveta i nadzornih odbora su dosadašnjim aktivnostima doprineli uređenju i razvoju svojih mesnih zajednica. Slobodno možemo reći da smo ostvarili dobar rezultat, ali da uvek može bolje – ocenio je odbornik Socijalističke partije Srbije u Skupštini grada Zrenjanina Radosav Jocić.

    Jocić je najavio da će i sami građani, nakon ovih izbora, osetiti boljitak u svojim mesnim zajednicama i po pitanju infrastrukture, uređenja, rešavanja komunalnih problema i drugog.

    – Gradski odbor SPS iz Zrenjanina se zahvaljuje sugrađanima koji su ih podržali na izborima, a izabrani kandidati iz redova socijalista će se potruditi da ukazano poverenje opravdaju – zaključio je Jocić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]