• SOCIJALISTI DELILI PAKETIĆE DECI IZ TOMAŠEVCA

    TOMAŠEVAC – U organizaciji Mesnog odbora SPS iz Tomaševca, povodom novogodišnjih praznika, dodeljeni su paketići deci čiji roditelji nisu zaposleni i nemaju stalni izvor primanja. -Novogodišnji i božićni praznici su još jedan moment kada treba da se setimo naših najmlađih sugrađana, a ne samo kada su izbori. Ovo je prilika  da pomognemo deci čije porodice […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SOCIJALISTI DELILI PAKETIĆE DECI IZ TOMAŠEVCA

    TOMAŠEVAC – U organizaciji Mesnog odbora SPS iz Tomaševca, povodom novogodišnjih praznika, dodeljeni su paketići deci čiji roditelji nisu zaposleni i nemaju stalni izvor primanja.

    paketici

    -Novogodišnji i božićni praznici su još jedan moment kada treba da se setimo naših najmlađih sugrađana, a ne samo kada su izbori. Ovo je prilika  da pomognemo deci čije porodice nisu u mogućnosti da im obezbede poklone za praznike. Naše malo je za njih mnogo – rekao je Goran Fijat, potpredsednik Gradskog odbora SPS iz Zrenjanina, prilikom uručenja paketića u Vatrogasnom domu u Tomaševcu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]