• SNS: VREDNO RADILI NA STVARANJU POVOLJNOG AMBIJENTA ZA MLADE

    Nismo se uspavali ni nakon izbora, poručuje Danijela Tubin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SNS: VREDNO RADILI NA STVARANJU POVOLJNOG AMBIJENTA ZA MLADE

    ZRENJANIN – Rezultati iz prethodnih godina, veliki broj održanih tribina, predavanja, edukacija i različitih akcija, potvrđuju da smo vredno radili na stvaranju povoljnog ambijenta za mlade Zrenjanince – istakla je na konferenciji za medije predsednica Unije mladih zrenjaninske SNS Danijela Tubin.

    Danijela Tubin
    Danijela Tubin

    – Želimo da omladina živi, školuje se i zapošljava u svom gradu, ali i da od svog rada pristojno živi. Ranijih godina bili smo svedoci urušavanja obrazovanja, sporta, kulture i ostalih oblasti, a ponosimo se ovim vremenom, kada naš grad vode odgovorni ljudi, sa kojima mladi zajedničkim snagama unapređuju Zrenjanin – naglasila je Tubin.

    Ona je ocenila da SNS ima tim koji je spreman, stručan, odlučan i kvalifikovan, o čemu govori veliki broj kandidata za odbornike u gradskoj skupštini i poslanika u pokrajinskoji i republičkoj skupštini.

    – Nismo se uspavali ni nakon izbora, već smo sproveli akciju uklanjanja predizbornih plakata širom grada i samim tim pokazali visok stepen društveno odgovornog ponašanja – naglasila je Tubin.

    Naprednjaci zadovoljni rezultatima
    Naprednjaci zadovoljni rezultatima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]