• SNS: VELIKI BROJ ZRENJANINACA PODRŽAO VUČIĆEVU KANDIDATURU

    ZRENJANIN – Veliki broj građana Zrenjanina odazvao se jučerašnjoj akciji prikupljanja potpisa podrške za kandidaturu Aleksandra Vučića na predstojećim izborima, koja je održana u prostorijama Srpske napredne stranke u ovom gradu. „Zrenjaninci su još jednom potvrdili da veruju u rad, požrtvovanost i angažovanje Srpske napredne stranke, ali i da će na predstojećim izborima svoju apsolutnu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SNS: VELIKI BROJ ZRENJANINACA PODRŽAO VUČIĆEVU KANDIDATURU

    ZRENJANIN – Veliki broj građana Zrenjanina odazvao se jučerašnjoj akciji prikupljanja potpisa podrške za kandidaturu Aleksandra Vučića na predstojećim izborima, koja je održana u prostorijama Srpske napredne stranke u ovom gradu.

    „Zrenjaninci su još jednom potvrdili da veruju u rad, požrtvovanost i angažovanje Srpske napredne stranke, ali i da će na predstojećim izborima svoju apsolutnu podršku pružiti Aleksandru Vučiću. Pokazali su da zajedničkim snagama idemo ka istom cilju, da se borimo za Srbiju u kojoj se otvaraju nova radna mesta, realizuju infrastrukturni projekti, ulaže se u poljoprivredu, kulturu, zdravstvo i obrazovanje“, navodi se u saopštenju zrenjaninskih naprednjaka.

    SNS zaključuje da su Srbiji „potrebni nastavak reformi, mir, stabilnost, bolji životni standard, brža, bolja i jača Srbija“ i da je „upravo iz tog razloga Aleksandar Vučić jedini i pravi izbor za budućeg predsednika“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Katastrofa! Pogledajte samo te vesele i razdragane likove koji čekaju u redu da bi dali podršku svom vođi. Ova zemlja nikada neće biti normalna država dokle god imamo ovakvu vlast ili sličnu njima. Baš nam se smeši lepa budućnost. Inače, slika je dobro namontirana!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika