• SNS: POSTROJENJE ZA VODU SE GRADI U INOSTRANSTVU

    Zdrava pijaća voda će poteći ove godine, poručuje odbornica Danijela Tubin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Predsednica odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Zrenjanina Danijela Tubin izjavila je na konferenciji za novinare da su više od pola veka mnogi pokušavali da reše jedan od najvećih problema u našem gradu, a to je pitanje zdrave pijaće vode.

    Danijela Tubin
    Danijela Tubin

    – Zahvaljujući angažovanju Vlade Republike Srbije i mandataru Aleksandru Vučiću iz česmi naših sugrađana će uskoro poteći ispravna voda. Sve to jasno ukazuje da Srpska napredna stranka ozbiljno pristupa rešavanju bitnih pitanja za funkcionisanje naših sugrađana i ispunjava svoja obećanja – rekla je Tubin i dodala da realizacija ovog projekta ide svojim predviđenim tokom.

    Tubin je navela da se izgradnja postrojenja završava u pogonima isporučioca opreme u inostranstvu, ali i da će do kraja godine kada budu završeni svi infrastrukturni objekti, ovo postrojenje biti pušteno u probni, a zatim i u kontinuiran rad.

    Ona je dodala da SNS nastavlja sa realizacijom važnih projekata i uspostavljanjem stabilne privredno – ekonomske klime, kako bi svi građani, bez obzira na političku pripadnost, imali bolje životne uslove.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. PROIZVEDENO U DANSKOJ, A, MI KUPILI, MORA BITI DA JE „LAKŠE“, OD ITALIJANA!!!
      A, koliko je skuplje, da li ćemo ikada saznati!?
      Pa, da se malo jedimo!
      A, da li će i naseljena mesta piti tu vodu, koju svi plaćamo?
      Možda ćemo dobiti, koje bure, za probu i da se forma zadovolji.
      Pozdrav iz Elemira!

    2. Evo još jedan stručnjak iz SNS da nam pojasni o čemu se tu radi kako ne bi ostali neobavešteni. I dotičnu žensku osobu su podmetnuli da malo laže i obmanjuje pošto su oni ispred ispred nje toliko nalagali i nebuloza ispričali, tako da ovo dože kao neko osveženje. Zahvaljujem na novim lažima i obmanama.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]