• SNS: Neosnovane optužbe demokrata

    ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu odbacio je jučerašnje optužbe Demokratske stranke, navodeći da demokrate neosnovano napadaju zrenjaninsku lokalnu samoupravu, što je, kako se navodi u saopštenju za javnost, neuspeli pokušaj DS-a da vrati uveliko izgubljeno poverenje građana. Portparolka GrO DS-a Alisa Kockar je na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekla da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu odbacio je jučerašnje optužbe Demokratske stranke, navodeći da demokrate neosnovano napadaju zrenjaninsku lokalnu samoupravu, što je, kako se navodi u saopštenju za javnost, neuspeli pokušaj DS-a da vrati uveliko izgubljeno poverenje građana.

    SNSPortparolka GrO DS-a Alisa Kockar je na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekla da je gradska vlast namerno kočila saradnju sa seoskim rukovodstvom u Perlezu, koje ne pripada SNS-u, što je, po njenim rečima, dovelo do smene predsednika Saveta Mesne zajednice, i to nakon brojnih pritisaka. Kockar je, takođe, kazala da Grad nije ispoštovao potpisane ugovore sa organizacijama iz Perleza.

    „SNS ima apsolutnu podršku građana Zrenjanina, ali i čitave Srbije, i shodno tome, činimo sve kako bi naši sugrađani imali adekvatne uslove za život. Jednako ulažemo u naseljena mesta na teritoriji grada, kao i u prigradska naselja, a u prilog tome govori činjenica da smo samo u Perlezu do sada realizovali nekoliko važnih projekata, među kojima je sanacija putne mreže, koja je bila preko potrebna“, navodi se u odgovoru SNS-a.

    U saopštenju se ističe da Grad Zrenjanin, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, ima odličnu saradnju sa svim nevladinim organizacijama na ovom području, među kojima su i organizacije iz Perleza.

    „Bitno je napomenuti da su određene nevladine organizacije dobile rešenja o dodeljivanju finansijskih sredstva kako bi im se obezbedio nesmetan rad, ali i da će do kraja godine biti ostvarena saradnja sa ostalim“, poručuju zrenjaninski naprednjaci.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika