• SNS: KONKURS RASPISAN ZA VREME PRAZNIKA

    Poslanica Stojanka Lekić pita kome se to žuri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Poslanica u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine Stojanka Lekić (SNS) kazala je na konferenciji za novinare da za razliku od premijera Srbije Aleksandra Vučića predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić nikada nije na svom radnom mestu i ne radi, a kada radi, to čini u svoju i korist Demokratske stranke.

    Stojanka Lekić
    Stojanka Lekić

    – Izveštaj državnog revizora o radu Pokrajinske vlade za 2014. godinu, jedan je od brojnih dokumenata, koji egzaktno pokazuje kako se raspolaže imovinom Vojvodine. Nevladinim organizacijama sredstva su podeljena bez konkursa i to preko Sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu 10 miliona dinara, preko Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju 14 miliona dinara, Sekretarijata za sport i omladinu šest miliona dinara i Sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova 23 miliona dinara – objasnila je Lekić.

    Funkcionerka Srpske napredne stranke je rekla da sve ovo ukazuje na Pajtićevo, „neodgovorno i bahato vođenje državnih institucija“.

    Ona je dodala da je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine 15. februara raspisala javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite u vrednosti od 150 miliona dinara, koji je otvoren do 25. februara.

    – Zašto i kako se konkurs raspisuje u vreme državnih praznika i zbog čega se skraćuje rok za prikupljanje dokumentacije sa 10 na sedam radnih dana? Ko će moći da konkuriše, da li samo oni koji su unapred obavešteni? Kome se to žuri – upitala je Lekić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika