• Sednica Skupštine grada zakazana za poslednji dan marta

    Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za sredu, 31. mart, sedmu po redu sednicu lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu.   Na dnevnom redu, koji je predložen, nalazi se trinaest tačaka.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninu od resornog ministarstva 2,3 miliona dinara za pošumljavanje   Više od polovine, odnosno osam tačaka, odnosi se na rad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sednica Skupštine grada zakazana za poslednji dan marta

    Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za sredu, 31. mart, sedmu po redu sednicu lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu.

     

    Na dnevnom redu, koji je predložen, nalazi se trinaest tačaka.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninu od resornog ministarstva 2,3 miliona dinara za pošumljavanje

     

    Više od polovine, odnosno osam tačaka, odnosi se na rad javnih preduzeća i ustanova. Odbornici će razmatrati informacije i analize o poslovanju javnih preduzeća tokom prošle godine. Njima će biti predstavljeni i izveštaji o radu Javne ustanove „Sportski objekti“, kao i ustanova kulture – Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja, Gradske narodne biblioteke, Istorijskog arhiva i Savremene galerije Zrenjanin.

     

    Između ostalog, na dnevnom redu je i Predlog Izmene i dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Zrenjanina za 2021. godinu.

     

    Ovom odlukom još dve parcele u gradu biće opredeljene za prodaju. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]