• SDS o neispunjenim obećanjima

    Akcija će biti održana u ponedeljak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradski odbor Socijaldemokratske stranke u Zrenjaninu najavio je da će u ponedeljak, 27. aprila, u centru grada, biti održana akcija pod nazivom „12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja“, u kojoj će član Političkog saveta SDS-a Darko Gavrilović i lokalni predstavnici partije razgovarati sa građanima o, kako se navodi u saopštenju za javnost, „neispunjenim obećanjima, propuštenim šansama i posledicama loše politike Vlade Srbije“.

    SDS će, takođe, na godišnjicu formiranja Vlade predstaviti svoje predloge rešenja za 12 ključnih problema, koji su, po rečima predstavnika ove stranke, rezultat vladine loše politike u protekloj godini. Mesto održavanja akcije je Ulica kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 18, ispred Robne kuće, a početak je zakazan u 11.55 časova.

    Osim u Zrenjaninu, akcija će se održati i u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Paraćinu, Zaječaru, Nišu, Pirotu, Leskovcu i Vranju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]