• SDS NAJAVLJUJE SERIJU TRIBINA U MESNIM ZAJEDNICAMA

    ZRENJANIN – Okružni i Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu od ove nedelje aktivno će se uključiti u predizbornu kampanju za izbore koji nas očekuju, saopšteno je iz te stranke. – Krećemo sa serijom tribina koje ćemo održati u svakoj mesnoj zajednici, i počećemo od najjužnijeg mesta u opštini, u Čenti. Građanstvo će biti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SDS NAJAVLJUJE SERIJU TRIBINA U MESNIM ZAJEDNICAMA

    ZRENJANIN – Okružni i Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu od ove nedelje aktivno će se uključiti u predizbornu kampanju za izbore koji nas očekuju, saopšteno je iz te stranke.

    Darko Vujčin

    – Krećemo sa serijom tribina koje ćemo održati u svakoj mesnoj zajednici, i počećemo od najjužnijeg mesta u opštini, u Čenti. Građanstvo će biti obavešteno putem letaka i društvenih mreža o vremenu i mestu održavanja tribina – kaže predsednik Okružnog odbora SDS Darko Vujčin.

    Po rečima Vujčina, cilj je da se glasačima i sugrađanima približe program i ideje Srpske demokratske stranke.

    – Rukovodstvo stranke još nije odlučilo da li ćemo imati kandidata na izborima. Jedno je sigurno, nećemo dozvoliti da naši glasovi, kojih je iz dana u dan sve više, budu bačeni ili zloupotrebljeni – navodi Vujčin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika