• SDS: Među potpredsednicima dvojica Zrenjaninaca

    ZRENJANIN – Dvojica Zrenjaninaca izabrana su za potpredsednike Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske stranke, na Izbornoj skupštini održanoj u Novom Sadu. Kako je portalu „Zrenjaninski“ potvrđeno u ovoj stranci, prilikom konstituisanja Pokrajinskog odbora i izbora njegovog rukovodstva, za potpredsednike su imenovani Predrag Grgić, inače predsednik Gradskog odbora SDS-a u Zrenjaninu, i Gabor Lodi, odbornik ove partije u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Dvojica Zrenjaninaca izabrana su za potpredsednike Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske stranke, na Izbornoj skupštini održanoj u Novom Sadu.

    Kako je portalu „Zrenjaninski“ potvrđeno u ovoj stranci, prilikom konstituisanja Pokrajinskog odbora i izbora njegovog rukovodstva, za potpredsednike su imenovani Predrag Grgić, inače predsednik Gradskog odbora SDS-a u Zrenjaninu, i Gabor Lodi, odbornik ove partije u ovdašnjoj Skupštini grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika