• SDS HOĆE DA OKUPI OPOZICIJU

    Predrag Grgić smatra da je to jedini način da se odgovori vlasti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Najavom premijera da će raspisati i parlamentarne izbore koji će se održati istovremeno kada i redovni lokalni i pokrajinski, Srbija je, bez ikakve suštinske potrebe, uvučena u još jedan veliki izborni ciklus – ocenjuje predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS) u Zrenjaninu Predrag Grgić.

    Predrag Grgić
    Predrag Grgić

    Grgić je siguran da je jedini razlog održavanja vanrednih republičkih izbora procena premijera da u mnogim gradovima u Srbiji i u AP Vojvodini, SNS ima nezadovoljavajući rejting i da njegovi saradnici u tim sredinama bez njegove pomoći ne mogu da iznesu teret izbora.

    – To što se građani Srbije izlažu potpuno nepotrebnim troškovima i što se gubi najmanje pet meseci za sprovođenje neophodnih reformi, zabašuruje se floskulama i demagogijom. No, šta je tu je i opozicija je dužna da na najbolji mogući način odgovori ovom izazovu – ističe Grgić i napominje da SDS smatra da je najbolji i jedini mogući odgovor udruživanje opozicionih stranaka, kako na republičkom i pokrajinskom nivou, tako i u gradu Zrenjaninu.

    Stoga će, najavljuje on, NPS, LDP i SDS u narednih nekoliko dana inicirati sastanke sa strankama slične provinijencije, pre svega sa LSV i DS, radi pokušaja formiranja jednog bloka demokratskih stranaka pred predstojeće izbore u našem gradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika