• SDP: Rasim Ljajić u poseti Zrenjaninu

    ZRENJANIN – Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Zrenjaninu poziva sve članove, simpatizere i građane na politički skup stranke koji će se održati 3. juna, u bioskopu „Cinema“, sa početkom u 19 časova. – Predstojeći skup u našem gradu pokazaće snagu SDP-a u Banatu. Ovom skupu prisustvovaće i predsednik SDP-a Rasim Ljajić, kao i mnogi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Zrenjaninu poziva sve članove, simpatizere i građane na politički skup stranke koji će se održati 3. juna, u bioskopu „Cinema“, sa početkom u 19 časova.

    – Predstojeći skup u našem gradu pokazaće snagu SDP-a u Banatu. Ovom skupu prisustvovaće i predsednik SDP-a Rasim Ljajić, kao i mnogi drugi uvaženi gosti – najavljuje predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora te partije Siniša Tešić.

    Tešić ističe da zrenjaninski ogranak SDP-a svakodnevno radi na jačanju stranačke infrastrukture i da je rezultat toga veliki broj novih članova koji su pristupili partiji u poslednje vreme.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika