• SAŠA JANKOVIĆ U ZRENJANINU: POKAŽIMO IM ŠTA SMO I KAKVI SMO

    ZRENJANIN – U prepunoj velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina sinoć je održan predizborni skup predsedničkog kandidata Saše Jankovića, kojeg su prisutni Zrenjaninci dočekali i ispratili aplauzima. – Ova vlast je kula od karata, i sama sebi ne veruje, zato hajde da ovi izbori budu početak, da izvučemo prvu, najozbiljniju kartu i da nakon toga ta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAŠA JANKOVIĆ U ZRENJANINU: POKAŽIMO IM ŠTA SMO I KAKVI SMO

    ZRENJANIN – U prepunoj velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina sinoć je održan predizborni skup predsedničkog kandidata Saše Jankovića, kojeg su prisutni Zrenjaninci dočekali i ispratili aplauzima.

    – Ova vlast je kula od karata, i sama sebi ne veruje, zato hajde da ovi izbori budu početak, da izvučemo prvu, najozbiljniju kartu i da nakon toga ta konstrukcija laži, ucena i pretnji, padne. A onda da mi pokažemo šta smo, kakvi smo mi, da znamo da vodimo državu, da znamo da upravljamo preduzećima, da znamo da lečimo, upravljamo školama, sadimo biljke, da znamo da kritikujemo, ali da znamo i da primamo kritiku – poručio je na skupu Janković, uz ocenu „da ćemo svi biti kompletni idioti ako ne načinimo prvi korak, koji je blizu“.

    On je izneo tvrdnju da je za aktuelnu vlast glasalo tek nešto malo više od četvrtine građana, a da ta ista vlast drži sve upravljačke poluge od republike i pokrajine, do gradova, opština i mesnih zajednica.

    – Ne nudim vam da ću vas zapošljavati, nudim vam državu u kojoj će poslodavci da zapošljavaju – obećao je Janković.

    Burnim aplauzima pozdravljen je i proslavljeni košarkaški stručnjak Dušan Duda Ivković, koji je podsetio na slavne sportiste iz Zrenjanina, od kojih su neki pisali i prve stranice srpske košarkaške istorije, kao što su Vilmoš Loci, Lajoš Engler i drugi, koje je on nazvao mađioničarima i ljudima od kojih je učio.

    Na skupu su govorili i karikaturista Predrag Koraksić Koraks, režiser Janko Baljak, muzičar Nikola Čuturilo, akademik Dušan Teodorović, novinarka Tanja Vojtehovski i profesorka Srbijanka Turajlić.

    – Prepuna sala Zrenjaninaca, bez autobusa, bez sile, bez ucene, to je izvanredan utisak. Pre početka skupa radnici ugašenih zrenjaninskih firmi poklonili su mi jedan katanac, simbol zaključanih fabrika i države. Imamo veliku odgovornost da taj katanac otključamo – ocenio je nakon skupa Saša Janković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

      1. Koji njegovi i u kojim to firmama sada rade ljudi u Zrenjaninu?!…Svi su u Drekselmajeru, gde obavljaju fizičke poslove, baš smo se usrećili sa ovima!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]