Politika

RUSKA STRANKA: UČESTVUJEMO NA LOKALNIM IZBORIMA

ZRENjANIN – Posle odluke odbornika u Skupštini grada Zrenjanina Ljubomira Putića da ubuduće nastupa kao predstavnik Ruske stranke, ova partija je postala parlamentarna u Zrenjaninu.

ruska-stranka

„Formiranjem Okružnog odbora, na čijem je čelu Ljubomir Putić, i Gradskog odbora, gde je za predsednika izabran Simo Đaković, udareni su temelji za delovanje Ruske stranke u Zrenjaninu“, saopštila je ova politička partija.

– Mi smo već na terenu i kroz razgovor sa građanima upoznajemo ih sa programom i ciljevima naše stranke. Mi smo patriotska stranka čiji su ciljevi potpuno jasni – ne u Evropsku uniju, ne u NATO, stop GMO i ekonomsko povezivanje i vojno savezništvo sa Rusijom – veli Đaković.

Pojava Ruske stranke, po njegovim rečima, izazvala je pozitivne reakcije u gradu, o čemu svedoči sve veći broj ljudi koji joj se svakodnevno pridružuje.

– Ruska stranka će učestvovati na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže. Kancelarija Ruske stranke se nalazi u Gimnazijskoj ulici 8 i otvorena je od 8 do 12 časova – ističe Đaković.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz