• RUSKA STRANKA: UČESTVUJEMO NA LOKALNIM IZBORIMA

    Naši stavovi su potpuno jasni, poručuje Simo Đaković

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Posle odluke odbornika u Skupštini grada Zrenjanina Ljubomira Putića da ubuduće nastupa kao predstavnik Ruske stranke, ova partija je postala parlamentarna u Zrenjaninu.

    ruska-stranka

    „Formiranjem Okružnog odbora, na čijem je čelu Ljubomir Putić, i Gradskog odbora, gde je za predsednika izabran Simo Đaković, udareni su temelji za delovanje Ruske stranke u Zrenjaninu“, saopštila je ova politička partija.

    – Mi smo već na terenu i kroz razgovor sa građanima upoznajemo ih sa programom i ciljevima naše stranke. Mi smo patriotska stranka čiji su ciljevi potpuno jasni – ne u Evropsku uniju, ne u NATO, stop GMO i ekonomsko povezivanje i vojno savezništvo sa Rusijom – veli Đaković.

    Pojava Ruske stranke, po njegovim rečima, izazvala je pozitivne reakcije u gradu, o čemu svedoči sve veći broj ljudi koji joj se svakodnevno pridružuje.

    – Ruska stranka će učestvovati na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže. Kancelarija Ruske stranke se nalazi u Gimnazijskoj ulici 8 i otvorena je od 8 do 12 časova – ističe Đaković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika