• RAZGOVOR I KAFA SA POKRAJINSKOM POSLANICOM

    ZRENJANIN – Član Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Roni Beraha ocenio je da je Zrenjaninu potrebna osoba koja bi se bavila institucijama kulture, udruženjima koja se bave kulturom i njenim razvojem. – Zrenjaninu je potreban većnik za oblast kulture, jer bez kvalitetnih programa proizvedenih u našem gradu neće biti ni mesta ni prostora za stvaranje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Član Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Roni Beraha ocenio je da je Zrenjaninu potrebna osoba koja bi se bavila institucijama kulture, udruženjima koja se bave kulturom i njenim razvojem.

    demokratska-stranka

    – Zrenjaninu je potreban većnik za oblast kulture, jer bez kvalitetnih programa proizvedenih u našem gradu neće biti ni mesta ni prostora za stvaranje naših umetnika, nego će oni i dalje odlaziti  iz Zrenjanina – istakao je Beraha.

    S druge strane, odbornica Demokratske stranke u Skupštini grada Alisa Kockar smatra da ljude, pre svega, zanima ono što ih muči svakoga dana.

    – Toliko je problema koji bi uz malo truda i ulaganja mogli da budu rešeni, ali je nekako uvek nešto drugo preče. Prioriteti građana moraju da počnu da se preklapaju sa prioritetima vlasti – istakla je ona.

    Demokrate su najavile i da će poslanica u Skupštini AP Vojvodine Gordana Kozlovački biti dostupna građanima u ponedeljak, 28. novembra, u prostorijama Demokratske stranke (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 4/I), u periodu od 15 do 18 časova.

    „Pozivamo sve zainteresovane građane da dođu do stranke, popiju kafu i porazgovaraju sa pokrajinskom poslanicom o problemima koji ih muče“, navodi se u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Gospodjo Alisa . Nemojte im molimte kao pred izbore davati po dve hiljade dinara ili njihovoj deci,da prezive dok se vi ne napajate od ovog jadnog grada, nemislitel da se i to nezna.lju

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]