Politika YTOP

PRVI OSKAR SRBIJE GRADONAČELNIKU ZRENJANINA

BEOGRAD – Gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću sinoć je u Beogradu uručena nagrada „Prvi oskar Srbije“, za izuzetan doprinos u radu lokalne samouprave.

Kako je obrazložio organizacioni odbor za dodelu priznanja, gradonačelniku je uručena nagrada nakon sagledavanja relevantnih faktora koji utiču na dalji razvoj infrastrukture i ruralnih sredina na teritoriji grada.

– Veoma sam ponosan na ovo prestižno priznanje, ova nagrada pripada mom timu, našem gradu. U prethodne četiri godine mnogo smo radili, gotovo promenili izgled Zrenjanina. Mnogo asfaltiranih ulica, biciklističkih staza, novih radnih mesta, i ova nagrada je podstrek za dalji rad i razvijanje našeg grada. Očekuju nas ozbiljni zadaci u narednom periodu, velika infrastrukturna ulaganja samo su deo planova za budućnost. Naravno i organizacija velikih manifestacija zbog kojih se reka ljudi slije u Zrenjanin takođe su naš ozbiljan zadatak, a bićemo i centar brojnih sportskih manifestacija – rekao je Janjić, zahvaljujući na priznanju.

Kao obrazloženje za dobijanje nagrade „Prvi oskar Srbije”, u kategoriji „Gradonačelnik godine“, navode se i značajni projekti poput obilaznice oko Zrenjanina, završetak radova na izgradnji fabrike vode…

U konkurenciji za ovo prestižno priznanje bilo je 50 lokalnih samouprava Srbije, a nagradu je dodelio Organizacioni odbor „Prvog oskara Srbije“.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Katastrofa i užas!! Ovaj stručnjak da dobije takvo priznanje? Pa to može samo u zemlji Srbiji. Njegov doprinos lokalnoj samoupravi je u tome što ništa nije uradi odnosno pokušao da uradi da bi se donekle spasao, bar deo one moćne privrede i onaj bogat Grad. On je naravno dobijao direktive iz Beograda koje je veoma revnosno sprovodio a i sada to radi, pa je njegova veličina samo u tome a ni d od doprinosa gradu i privredi grada . Naravno, niti je pokušao niti sme pokušati da se odupre svakodnevnoj pljački Zrenjanina /nafta i gas/, jer u suprotnom gubi posao i nema plate!

  • „Kao obrazloženje za dobijanje nagrade “Prvi oskar Srbije”, u kategoriji “Gradonačelnik godine”, navode se i značajni projekti poput obilaznice oko Zrenjanina, završetak radova na izgradnji fabrike vode…“, navodi se, u obrazloženju!
    OBILAZNICA „STOJI“, KOD „AVIV PARKA“, VEĆ DUŽE VREME, A, NI METRA NAPRETKA, GODINAMA, NI NA DRUGOJ STRANI, KOD MIHAJLOVAČKOG KRUŽNOG TOKA!!!???
    Pozdrav iz Elemira!

sinovoz