• Protestovali i predstavnici zrenjaninskog ogranka Saveza za Srbiju

    Predstavnici zrenjaninskog ogranka Saveza za Srbiju učestvovali su na protestu pod nazivom „Stop krvavim košuljama“. Protest je prošlog vikenda održan u Beogradu.   Podsetimo, u centru Beograda je u subotu, 15. decembra, održan protest, ovog puta pod sloganom „Hajde da se prebrojimo“. Tom prilikom, građani su iskazali nezadovoljstvo stanjem u društvu.   „Sa skupa koji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Protestovali i predstavnici zrenjaninskog ogranka Saveza za Srbiju

    Predstavnici zrenjaninskog ogranka Saveza za Srbiju učestvovali su na protestu pod nazivom „Stop krvavim košuljama“. Protest je prošlog vikenda održan u Beogradu.

     

    Podsetimo, u centru Beograda je u subotu, 15. decembra, održan protest, ovog puta pod sloganom „Hajde da se prebrojimo“. Tom prilikom, građani su iskazali nezadovoljstvo stanjem u društvu.

     

    „Sa skupa koji je prošao bez incidenata je poručeno da će protestanti istrajati u svojoj borbi do pobede i da će, kako su pobedili bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, tako pobediti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sledeće okupljanje najavljeno je za 22. decembar“, saopštio je Savez za Srbiju u Zrenjaninu.

     

    Članice Saveza za Srbiju u Zrenjaninu su Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri, Narodna stranka, USS Sloga, Levica Srbije, Pokret za preokret, Zajedno za Srbiju, Pokret ujedinjenih fantoma i Zelena ekološka partija.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]