• Predsedništvo DSS raspustilo sve gradske i opštinske odbore

    Predsedništvo DSS donelo je odluku da raspusti sve gradske i opštinske odbore Demokratske stranke Srbije u zemlji. Cilj je, kako je navedeno u obrazloženju, da se otvori prostor za ljude koji su sada članovi stranke, ili će to postati, a imaju dovoljno energije, želje i snage da se bez ostrašćenosti bore za politička opredeljenja.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predsedništvo DSS raspustilo sve gradske i opštinske odbore

    Predsedništvo DSS donelo je odluku da raspusti sve gradske i opštinske odbore Demokratske stranke Srbije u zemlji. Cilj je, kako je navedeno u obrazloženju, da se otvori prostor za ljude koji su sada članovi stranke, ili će to postati, a imaju dovoljno energije, želje i snage da se bez ostrašćenosti bore za politička opredeljenja.

     

    Poverenik DSS-a za Zrenjanin Zoran Sandić poručio je danas da je Demokratska stranka Srbije uvek bila i biće državotvorna stranka. Njeno političko načelo je da demokratsko i nacionalno mogu i moraju zajedno.

     

    – Upravo zbog toga, danas, na dvadesetogodišnjicu petooktobarskih promena, želimo da gledamo napred. Želimo da sa liderom stranke nove generacije, zavidne biografije i velike energije, ponudimo Srbiji pravu i suštinsku alternativu aktuelnoj vlasti – poručio je Sandić, inače odbornik Pokreta „Metla“ u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    Zoran Sandić: Gradski odbor DSS dobro radio

     

    On je istakao da će u roku od desetak dana biti formirano dvadesetak novih odbora. U njima su već imenovani poverenici koji su dobro radili.

     

    – Tu spada, naravno, i Gradski odbor DSS u Zrenjaninu. Odbori koji su imali lošije rezultate, koji nisu imali dovoljno energije i spremnosti za političku borbu, biće osveženi novim ljudima, spremnim da se bore za ideje i program DSS-a. Uvek smo bili velika porodica i svi su potrebni stranci u ovom momentu, kako stari članovi, tako i novi. Samo nam je potrebna nova energija i spremnost na političku borbu koja nas očekuje – naglasio je Sandić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: LSV: Zanemarivanje antifašizma dovodi do jačanja ekstremne desnice

     

    Zoran Sandić je dodao da će zbog toga i zrenjaninski odbor biti pojačan novim ljudima, koji su u protekloj kampanji pokazali veliku energiju i entuzijazam.

     

    – Zajedno sa ljudima koji su već u gradskom i mesnim odborima, predstavljaćemo, kao što uostalom i jesmo, najjaču opozicionu stranku u Zrenjaninu – zaključio je Sandić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]