• Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić pohvalio zrenjaninski odbor

    Jučerašnjoj, 81. po redu sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, koju je vodio predsednik zrenjaninskih naprednjaka Goran Knežević, prisustvovali su i predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i Damir Zobenica.   Govoreći o sprovedenim aktivnostima u prethodnom periodu, Glišić je istakao da zrenjaninski odbor važi za jedan od najboljih u Srbiji, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić pohvalio zrenjaninski odbor

    Jučerašnjoj, 81. po redu sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, koju je vodio predsednik zrenjaninskih naprednjaka Goran Knežević, prisustvovali su i predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i Damir Zobenica.

     

    Govoreći o sprovedenim aktivnostima u prethodnom periodu, Glišić je istakao da zrenjaninski odbor važi za jedan od najboljih u Srbiji, dodajući da je potpuno uveren da će, zahvaljujući lideru kakav je predsednik Goran Knežević, u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate.

     

    Gradski odbor SNS
    Foto: Gradski odbor SNS

     

    – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu je tokom prethodnog perioda postigao odlične rezultate, što su pokazali podaci sa održanih lokalnih, pokrajinskih i republičkih izbora. Imate dobru organizaciju, vredni ste, rešavate brojna pitanja kako bi građanima obezbedili još bolje životne uslove, ali i odličnog lidera kakav je Goran Knežević. Shodno tome, potpuno sam uveren da su sjajni rezultati neminovni i u narednom periodu – naglasio je Glišić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]