• PRED ODBORNICIMA SKUPŠTINE NOVA KADROVSKA REŠENJA

    ZRENJANIN – Na sednici Skupštine grada Zrenjanina, koja je zakazana za četvrtak, 15. jun, nekoliko tačaka dnevnog reda posvećeno je kadrovskim pitanjima.     Prema informacijama do kojih je došao naš portal, za direktora Savremene galerije u drugom mandatu biće predložen Igor Dostanić, koji je na čelu ove kulturne ustanove od jula 2013. godine.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRED ODBORNICIMA SKUPŠTINE NOVA KADROVSKA REŠENJA

    ZRENJANIN – Na sednici Skupštine grada Zrenjanina, koja je zakazana za četvrtak, 15. jun, nekoliko tačaka dnevnog reda posvećeno je kadrovskim pitanjima.

     

    skupština kadrovska rešenja

     

    Prema informacijama do kojih je došao naš portal, za direktora Savremene galerije u drugom mandatu biće predložen Igor Dostanić, koji je na čelu ove kulturne ustanove od jula 2013. godine.

     

    Direktore bi trebalo da dobiju i Narodni muzej – Jelenu Martinov Gvozdenac, koja je do sada vršila dužnost prvog čoveka ustanove, kao i Narodno pozorište – Ivana Francuskog.

     

    Direktore bi trebalo da dobiju i Rezervati prirode i Turistička organizacija, ali ko će im na čelo, znaće se neposredno pred početak sednice.

     

    Ono što se sada zna jeste da dolazi i do smene na čelu Centra za socijalni rad.

     

    Dosadašnja direktorka Julija Bobek od ponedeljka, 19. juna, prelazi na mesto zamenika ombudsmana. A ko će na čelo Centra za socijalni rad, znaće se na sednici Skupštine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]